TAUPLITZ AUSTRIA #9 edition

Tangoholiday Tauplitz
19 - 25 Juli 2020

Reserveren via info@mariano-cosima.com
Hotelkamers worden verdeeld op volgorde van aanmelding.

Droomreis: tango & natuur!

Zomer 2020 organiseren we voor de negende keer een tangovakantie in het prachtige Tauplitz, in het nr. 1 wandeldorp van Oostenrijk. We verblijven in het sfeervolle hotel Sonnenuhr, met ruime kamers met privé badkamers, en met een prachtig uitzicht over valleien en bergen.

Deze vakantie is inclusief alle overnachtingen met ontbijt en viergangen-dinner, dagelijks twee tanglessen door professioneel danspaar Mariano & Cosima, en elke avond levendige salon.

Inschrijven met danspartner >>

Natuurgebied Salzkammergut

Salzkammergut is één van de mooiste natuurgebieden van Oostenrijk. Men ziet hier geurige bloemenweiden, majestueuze bergen, diepblauwe meren en betoverende bossen. Het is dan ook een zeer geschikt gebied voor wandel- en fietstochten. Naast al dat natuurschoon zijn hier ook tal van culturele bezienswaardigheden. 's Nachts is het zo donker dat je de Melkweg kunt bewonderen. Dieren die hier voorkomen zijn onder meer steenbokken, sneeuwhazen en de oehoe. Salzkammergut grenst aan Steiermark en aan Salzburg.

Houten Dansvloer

De houten dansvloer is een ware weldaad voor je voeten. We hebben 24 uur per dag deze schitterende houten dansvloer van ca. 400 m2 tot onze beschikking voor alle lessen en salons, en voor practicas tussendoor.

Hotel | Ontbijt | Diner

De accommodatie is pittoresque gelegen, met schitterende vergezichten en betoverende natuur. Het hele hotel is exclusief gereserveerd voor tango dansers. Zie foto rechtsboven. Alle hotelkamers zijn recent gerenoveerd. De kamers zijn ruim en stil. We ontbijten in het hotel. We dineren in een restaurant vlakbij de danszaal. Dagelijks wordt er een vier-gangen-diner geserveerd: voorgerecht uitgebreide salade bar met locale groenten - soep - hoofdgerecht met keuze vis/vlees/vegetarisch - dessert.

Tango

Elke ochtend en late namiddag bieden we een intensieve tango - milonga - of vals - workshop. Elke avond salon met extra's. 's Middags heb je ruim voldoende tijd om er op uit te trekken, om lekker te genieten van de mooie natuur, de frisse lucht en de ontspannen sfeer.

Ontspanning

Je kunt genieten van een dagje wellness in nabijgelegen spa om even helemaal bij te komen. Vanuit het hotel zijn de meest prachtige wandelroutes langs de bergmeren van de Salzkammergut te verkennen. Er is een ruim aanbod aan leuke culturele en historische excursies in de omgeving.

Docenten

Mariano & Cosima Diaz Campos.
Tango dansers, klassieke Argentijnse Stijl. Ervaring sinds 1991 (Mariano) en 2001 (Cosima). Talen: Nederlands, Spaans, Engels, Duits. Sinds 2003 organiseren Mariano en Cosima tango reizen in Europa en Argentinië.

Reis

We hebben gekozen voor een week van zondag tot zondag, omdat dit de rustige reisdag is op de snelweg. Het hotel in Tauplitz is eenvoudig bereikbaar per auto of motor. Per trein is ook mogelijk, er is een station op Tauplitz. Je kunt ook per vliegtuig reizen (luchthaven Salzburg), en dan met de bus naar Tauplitz reizen.

KOSTEN TANGO TAUPLITZ

Tangovakantie incl. tangoprogramma (workshops, prácticas, milongas), overnachtingen in hotelkamer met privé badkamer, ontbijtbuffet & viergangen diner.

640 euro p.p. (incl. 21% btw)

Kamerindeling op volgorde van aanmelding.
Single kamers beperkt beschikbaar (toeslag 8 euro p.p. per nacht).

PROGRAMMA TANGO TAUPLITZ

Zondag 19 Juli
Check in vanaf 15:00 uur
19:15 u Reception met cava op het zonneterras van het hotel
20:00 u Diner in restaurant Seebacherhof
21:30 u Milonga de Bienvenida

Maandag 20 Juli
Ontbijt
10:00 u Tango Workshops groep A
11:30 u Tango Workshops groep B
17:00 u Tango Workshops groep A
18:15 u Tango Workshops groep B
19:45 u Diner
21:00 u Salon

Dinsdag 21 Juli
Ontbijt
10:00 u Tango Workshops groep B
11:30 u Tango Workshops groep A
17:00 u Tango Workshops groep B
18:15 u Tango Workshops groep A
19:45 u Diner
21:00 u Salon

Woensdag 22 Juli
Ontbijt
Vrije tijd
17:30 u Grill-avond
21:00 u Salon

Donderdag 23 Juli
Ontbijt
10:00 u Tango Workshops groep A
11:30 u Tango Workshops groep B
17:00 u Tango Workshops groep A
18:15 u Tango Workshops groep B
19:45 u Diner
21:00 u Salon

Vrijdag
24 Juli
Ontbijt
10:00 u Tango Workshops groep B
11:30 u Tango Workshops groep A
17:00 u Tango Workshops groep B
18:15 u Tango Workshops groep A
19:45 u Diner
21:00 u Milonga de Despedida

Zaterdag
25 Juli
Ontbijt
Afscheid & tot snel weerziens!

 


 

 


 

footer_background

TangoWeekends.com | TangoVakanties.com | TangoHolidays.eu | Powered by PuroTango

Privacybeleid

© All rights reserved Puro Tango Productions Mariano-Cosima.com